aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟμόνοια: H αλήθεια και η εξήγηση για Κωστή

Ομόνοια: H αλήθεια και η εξήγηση για Κωστή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το όνομα της Ομόνοιας έχει εμπλακεί στην περίπτωση Ιωάννη Κωστή. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του νεαρού ποδοσφαιριστή Δημήτρης Μασιάς, σε χθεσινή παρουσία του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ρωτήθηκε εάν προκύπτει ενδιαφέρον από πλευράς Ομόνοιας.

«Ίσως… Ισχύει το ενδιαφέρον. Τίποτα δεν είναι τυχαίο», απάντησε. Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στην Ομόνοια και παρόλο που πρόκειται για ταλαντούχο και υποσχόμενο, ο Σύλλογος της Λευκωσίας ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται.

«Μα γιατί…;», θα πει κάποιος. Η απάντηση είναι απλή. Στην Ομόνοια έχουν επενδύσει αρκετά στην Ακαδημία τους και στόχος είναι να αξιοποιηθούν δικοί της ποδοσφαιριστές και να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Χούμποτσαν: Πολλά εκατομμύρια για πάρτη του, κατάκτηση ΟΥΕΦΑ και… ΑΠΟΕΛ

Ήδη έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής οι νεαροί Τζιωνής, Χαραλάμπους, Κακουλλής, Λοΐζου και κάποιοι άλλοι. Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να προωθηθούν κι άλλοι νεαροί, που έχοντας τη σωστή υποδομή και εφόδια θα μπορέσουν να αναδειχθούν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αστραπιαία και καθόλου τυχαία κίνηση ο Χούμποτσαν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ