aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΌλα αρχίζουν από την άμυνα

Όλα αρχίζουν από την άμυνα

Προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του παιχνιδιού αναμένεται να είναι η τακτική που θα ακολουθήσει η Νέα Σαλαμίνα μεθαύριο απέναντι στην ΑΕΚ. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη προετοιμάζονται για ένα δύσκολο παιχνίδι που απαιτεί να αναχαιτίσουν έναν αντίπαλο με αρετές στην κυκλοφορία της μπάλας και στους επιθετικούς συνδυασμούς.

Οι ερυθρόλευκοι εκτιμούν ότι όλα αρχίζουν από την άμυνά τους. Όσο θα διατηρούν ανέπαφη την εστία τους στο κυριακάτικο παιχνίδι τόσο καλύτερα θα κτίζουν για το θετικό αποτέλεσμα. Διότι αργά ή γρήγορα περιμένουν ότι θα δοθούν οι ευκαιρίες στον Μάατσι και στους άλλους φορ της ομάδας της Αμμοχώστου για να κυνηγήσουν το σκοράρισμα και τη νίκη.

Στο κεφάλαιο οικονομική ενίσχυση, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας κάλεσε τους φίλους και οπαδούς του σωματείου να αγοράσουν το λαχείο που κυκλοφόρησε αξίας 20 ευρώ. Σκοπός η κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας. Στις 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση με δώρο μια τηλεόραση 42″.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ