aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαOι... ανησυχίες της Νέας Σαλαμίνας

Oι… ανησυχίες της Νέας Σαλαμίνας

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας εξέφρασε τις ανησυχίες της για τον ορισμό του διαιτητή Γιάννη Αναστασίου στον αγώνα με τον Ερμή.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, θα ήθελε να εκφράσει τις ανησυχίες του, σε σχέση με τον ορισμό του διαιτητή κ. Γιάννη Αναστασίου, για τον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA της ομάδας μας.

Αρχικά, θα θέλαμε να δηλώσουμε πως ως Σωματείο σεβόμαστε στην ολότητα τους, όλους τους θεσμούς που βρίσκονται κάτω από την εποπτεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Από την άλλη όμως, φαίνεται πως συγκεκριμένες ανησυχίες που εκφράσαμε επανειλημμένως από την πλευρά του Σωματείου μας, αναφορικά με διαιτησίες του κ. Αναστασίου σε αγώνες της ομάδας μας, δεν έχουν ληφθεί υπόψη στους ορισμούς διαιτητών, αγνοώντας και το γεγονός ότι το Σωματείο μας ουδέποτε τα τελευταία χρόνια βγήκε δημόσια να τοποθετηθεί απέναντι σε οποιονδήποτε διαιτητή.

Επισημαίνουμε όμως, πως θα έπρεπε να γινόταν πολύ πιο προσεκτικός διορισμός διαιτητών, ιδιαίτερα σε σημαντικά και κρίσιμα παιχνίδια.

Τέλος, ευχόμαστε όπως το αυριανό παιχνίδι διεξαχθεί σε αθλητοπρεπή πλαίσια και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Διοικητικό Συμβούλιο Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ