«Ο Μιχαήλ δεν πάει πουθενά, τέλος»!

Με ανακοίνωση της η Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει για την απόφαση της να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Νεόφυτο Μιχαήλ ενόψει της νέας σεζόν. Σε αυτήν δεν γίνεται καμία αναφορά σε πρόταση του ΑΠΟΕΛ για τον 22χρονο τερματοφύλακα.

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ενημερώνει τους φίλους και οπαδούς του σωματείου για την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση του όπως διατηρήσει τον τερματοφύλακα Νεόφυτο Μιχαήλ στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ήδη έχουμε συναντηθεί με τον ποδοσφαιριστή και του έχουμε κοινοποιήσει την απόφαση μας και ο ίδιος τη σεβάστηκε πλήρως και δήλωσε πως είναι προσηλωμένος στα καθήκοντα του.

Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα του Σαββάτου και καλούμε τους πολυπληθής οπαδούς μας να σταθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας στο “DIMCO – Αμμόχωστος Επιστροφή” για να ξεκινήσουμε νικηφόρα το φετινό πρωτάθλημα.

Υ.Σ. Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν πρόκειται να επανέλθει στο θέμα μεταγραφής Νεόφυτου Μιχαήλ. Ήδη λέχθηκαν πολλά. Τώρα είναι η ώρα να μιλήσουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ