aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Το πάρε-δώσε και οι βασικές προτεραιότητες

Νέα Σαλαμίνα: Το πάρε-δώσε και οι βασικές προτεραιότητες

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Μέχρι στιγμής στη Νέα Σαλαμίνα αποκτήθηκαν οι Βανσάν Κρεάν (επιθετικός), Μπρένο Λοράν (αριστερός μπακ), Νικολάς Βαρέλα (εξτρέμ), Βινίσιους (μέσος), Ντανίλο Σιρίνο (επιθετικός), Ζοναθάν Ερίς (στόπερ) και Θοδωρής Μπέριος (στόπερ). Ανανέωσαν το συμβόλαιο οι Μπαραβίκας (δεξιός μπακ), Βεσελόφσκι (τερματοφύλακας), επεκτάθηκε η συνεργασία με τον Τιμόθεο Παύλου (δεξιός μπακ) και ο Ανδρέας Λεμέσιος (μέσος) επέστρεψε από τον δανεισμό στην Ανόρθωση.

Ο προγραμματισμός στη Νέα Σαλαμίνα «λέει» πως θα προστεθεί στο ρόστερ ένας ανασταλτικός μέσος, ένας επιθετικός και ένας εξτρέμ. Αυτές αποτελούν στο παρόν στάδιο τις βασικές εκκρεμότητες και αναλόγως θα αποφασιστεί κατά πόσον θα υπάρξουν επιπρόσθετες μετεγγραφές.

«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο αξιολόγησης, θα αποκτηθούν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές για την ενδεκάδα, ένας επιθετικός, ένας ακραίος επιθετικός και ένας αμυντικός μέσος, αλλά ακόμη δεν έχουμε καταθέσει πρόταση συνεργασίας σε κάποιο. Σήμερα (σ.σ. χθες) έρχεται ο Βινίσιους και την Δευτέρα ο Μπέριος. Οι υπόλοιποι είναι κανονικά στην Κύπρο μαζί μας. Οι Βραζιλιάνοι έχουν περάσει από όλα τα τεστ και είναι σε αυτοπεριορισμό», ανέφερε εξάλλου χθες σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση με τα κρούσματα κορωνοϊού και τους θανάτους στη Βουλγαρία έχει ξεφύγει κάπως και αυτό αναγκάζει τους ανθρώπους της Νέας Σαλαμίνας να κάνουν δεύτερες σκέψεις για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, αφού ως γνωστόν πάρθηκε απόφαση για τη μετάβαση της αποστολής στην εν λόγω χώρα.

Όπως αναφέρουν παράγοντες του συλλόγου, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γνωρίζουν τι θα πράξουν, αναλόγως της κατάστασης με την πανδημία στη Βουλγαρία. Εάν ακυρωθεί το ταξίδι, τότε υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο και η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στο Μενεού, εκτός και αν διευθετηθεί μετάβαση σε ορεινό θέρετρο της Κύπρου. Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ