aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Θολό το χειμερινό τοπίο

Νέα Σαλαμίνα: Θολό το χειμερινό τοπίο

Ενώ άλλες ομάδες περιμένουν πώς και πώς τον Ιανουάριο για να ενισχυθούν, το τοπίο σχετικά με τον χειμερινό σχεδιασμό της Νέας Σαλαμίνας είναι θολό. Για τη διοίκηση των ερυθρολεύκων θα διαδραματίσουν πολλά ρόλο, αναφορικά με την απόφαση για το αν χρειάζεται να κινηθεί έντονα για την ενίσχυση.

Όπως για παράδειγμα αν μέσω των αποτελεσμάτων ώς τα Χριστούγεννα, θα υπάρχει σοβαρή προοπτική διεκδίκησης θέσης στην πρώτη εξάδα. Ή, στην αντίθετη περίπτωση, αν βρεθεί σε δυσμενή βαθμολογική θέση και είναι ορατός ο κίνδυνος του υποβιβασμού. Αν όμως βρίσκεται παραλλήλως σε απόσταση ασφαλείας από τους «κάτω» και μακριά από τους «πάνω», ίσως κριθεί ότι δεν συντρέχει λόγος για μεγάλα ανοίγματα.

Φυσικά, όταν μιλάμε για μετεγγραφική περίοδο, ανεξαρτήτως βαθμολογικών δεδομένων, πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να προταθεί ή να εντοπιστεί ποδοσφαιριστής με προοπτική. Σε αυτή την περίπτωση, συνήθως, ανατρέπονται οι αρχικές σκέψεις.

Προς το παρόν λοιπόν, οι Σάββας Πουρσαϊτίδης, Μάκης Παπαϊωάννου και η επιτροπή προγραμματισμού (Γιώργος Κωνσταντίνου, Μιχάλης Μελεμενής), δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το σχέδιο δράσης του Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ