Νέα Σαλαμίνα: Σε περίοπτη θέση ο Πάμπος

Στην τελική ευθεία μπήκε για τα καλά το θέμα πρόσληψης νέου προπονητή στη Νέα Σαλαμίνα. Οι τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι από τη λίστα των υποψηφίων του τεχνικού διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου, προκρίνεται από το Δ.Σ. το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου και βρίσκεται σε περίοπτη θέση για να αναλάβει!

Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο πριν πέσουν οι υπογραφές, αλλά ο Κύπριος τεχνικός κερδίζει έδαφος αφού όπως θεωρείται ως ο καταλληλότερος από την τριμελή επιτροπή που συστάθηκε για εξεύρεση προπονητή. Εντός ημερών αναμένεται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Σάββα Πουρσαϊτιδη, ο οποίος ως γνωστό αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα μετά από περίπου τρία χρόνια!

Την απόφαση για τον νέο τεχνικό των ερυθρολεύκων θα τη λάβει το Διοικητικό Συμβουλίου στη συνεδρία του τη Δευτέρα. Στη Νέα Σαλαμίνα επιθυμούν τη σύναψη συνεργασίας με προπονητή που έχει την εμπειρία από το κυπριακό πρωτάθλημα και να έχει εργαστεί με επιτυχία σε έναν ή περισσότερους συλλόγους. Τέτοιος είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ