aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Όπως εξελίχτηκε δεν τη… χάλασε

Νέα Σαλαμίνα: Όπως εξελίχτηκε δεν τη… χάλασε

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στη Νέα Σαλαμίνα η εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον Εθνικό (2-2). Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο γήπεδο με έναν και μοναδικό στόχο, τη νίκη. Το πράγμα όμως στράβωσε από νωρίς, μόλις στο 5’, ενώ μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου το σκορ ήταν ήδη στο 2-0 για τους γηπεδούχους. Η απόδοση όμως των ποδοσφαιριστών του Κωνσταντίνου Μηνά στο δεύτερο ημίχρονο και το γεγονός ότι, μετά το γκολ της ισοφάρισης του Κρεάν στο 82’, η Νέα Σαλαμίνα άσκησε πίεση και έψαξε το νικητήριο γκολ άφησαν ικανοποιημένο τον Κύπριο τεχνικό.

Ο βαθμός της ισοπαλίας άφησε παράλληλα την ομάδα της Αμμοχώστου ολοζώντανη στη μάχη της παραμονής αφού διατήρησε τη διαφορά από την ασφαλή ζώνη και τον Εθνικό στους τρεις βαθμούς.

Στόχος των ερυθρολεύκων πριν την έναρξη του αγώνα ήταν να μειώσουν τη διαφορά, όμως, όπως εξελίχτηκε ο αγώνας, δεν τους… χάλασε το τελικό αποτέλεσμα, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα έβλεπαν την ψαλίδα να ανοίγει στους έξι βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ