aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Οι τρεις αμφίβολοι και το κάλεσμα της διοίκησης

Νέα Σαλαμίνα: Οι τρεις αμφίβολοι και το κάλεσμα της διοίκησης

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας στο προπονητικό της κέντρο, στο Μενεού, ενόψει του αγώνα με τον Ερμή, με τους «ερυθρόλευκους» να ενημερώνουν για τα αγωνιστικά νέα και παράλληλα να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο ματς της Κυριακής.

Ο Ρομάν Τζολοβάρτ προπονήθηκε σε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για τον κυριακάτικο αγώνα. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ιβάν Φουστάρ και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από την αυριανή προπόνηση. Ο Κινγκ Ονουέγκμπου προπονήθηκε σε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή Σάββα Πουρσαιτίδη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Αλκή στις 16:00 στο «N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή».

«Διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές καλούν τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερά το παρών του για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας και την είσοδο μας στην πρώτη εξάδα, εκεί που δικαιωματικά αξίζουμε να βρισκόμαστε!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ