Νέα Σαλαμίνα: Ο «Πούρσα» ακούει και αποφασίζει

Στην Ομάδα επιθυμούν παραμονή του, η μπάλα είναι στον ίδιο...

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αφού κλείσει μια και καλή το θέμα με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, με τη διοίκηση να έχει συμφωνήσει σχεδόν με όλους, βρίσκοντας «συναινετικές λύσεις στα συμβόλαια, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος», όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, στη Νέα Σαλαμίνα θα επικεντρωθούν στο κεφάλαιο προπονητής.

Θεωρείται δεδομένη η συνέχιση της συνεργασίας με τον Μάκη Παπαϊωάννου, τεχνικό διευθυντή και απομένει να γίνει το ίδιο και με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν παραμονή του και αυτό θα επιδιώξουν σε συνάντηση που θα γίνει εντός της εβδομάδας.

Στη Νέα Σαλαμίνα έχουν ένα πλάνο, το οποίο θα παρουσιάσουν στον Ελλαδίτη προπονητή, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει. «Θα καθίσουμε στο τραπέζι, θα καθορίσουμε το οικονομικό πλάνο, θα ακούσουμε τις σκέψεις του και αναλόγως θα προχωρήσουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από όλο το προπονητικό επιτελείο», τόνισε ο Δημήτρης Λάζος.

Ο Κωνσταντίνος Μηνά αποχωρεί ως γνωστόν, αφού θα αναλάβει την Εθνική U18. Επίσης, οι Ελουντού και Κορέια θα συνεχίσουν στην Ανόρθωση και ο Κωστή στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Τάσου Κίσσα και στη Νέα Σαλαμίνα θα επιδιώξουν να τον κρατήσουν, εάν είναι δυνατό για αρκετά χρόνια.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ