aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Να τριτώσει το καλό στο «Αμμόχωστος»

Νέα Σαλαμίνα: Να τριτώσει το καλό στο «Αμμόχωστος»

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το εξαιρετικό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων νικών της Νέας Σαλαμίνας σταμάτησε στο βαρωσιώτικο ντέρμπι, κόντρα στην Ανόρθωση. Στο σημερινό δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο «Αμμόχωστος» (18:30), οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν την άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα την τρίτη σερί εντός έδρας νίκη, μετά από αυτές επί της Δόξας και της Πάφος FC.

Απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού, το έργο του Σάββα Δαμιανού και των ποδοσφαιριστών του δεν θα είναι εύκολο. Η καλή ψυχολογία στις τάξεις της προσφυγικής ομάδας, όμως, σε συνδυασμό με τη «δίψα» για μια θέση στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα καθιστούν δεδομένο πως η Νέα Σαλαμίνα δεν θα αρκεστεί σε παθητικό ρόλο στο σημερινό ματς, αλλά θα ψάξει για το τρίποντο.

Παράλληλα, ο Κύπριος τεχνικός έχει γεμάτο το «οπλοστάσιο», αφού πέραν των μόνιμων τραυματιών Τσμοβς, Αντιόλο και Μπέριου οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει των κυανόλευκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ