aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Να ’ναι η αφετηρία για την αντεπίθεση

Νέα Σαλαμίνα: Να ’ναι η αφετηρία για την αντεπίθεση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τέλος στη «φαγούρα» 70 ημερών έβαλε η Νέα Σαλαμίνα με τη νίκη της απέναντι στην Ομόνοια. Από τις 13 Σεπτεμβρίου είχε να πανηγυρίσει η ομάδα της Αμμοχώστου και το πέτυχε απέναντι σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο. Επιτυχία που προσδοκούν στην ομάδα ότι θα αποτελέσει την αφετηρία για την αντεπίθεση. Η ομάδα του Σάββα Δαμιανού, που με την έλευσή του είναι αήττητη (με δύο ισοπαλίες και μια νίκη), μπορεί να μην ήταν τόσο καλή, να δέχθηκε πίεση από την Ομόνοια αλλά άντεξε στην άμυνα και ήταν αποτελεσματική στην επίθεση.

Άλλωστε, σ’ ένα τόσο δύσκολο ματς και με μεγάλη πίεση λόγω της βαθμολογικής θέσης της ομάδας, αυτό που προείχε ήταν το τρίποντο. Πλέον, οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται το αυριανό ματς κυπέλλου με τον Ερμή, στο οποίο θα ψάξουν τη νίκη – πρόκριση. Εξάλλου, ο Τσμοβς που τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο από πάτημα του Ντούρις, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κα υπολογίζεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ