aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Μόνο ένας εκτός ενόψει ΑΕΚ

Νέα Σαλαμίνα: Μόνο ένας εκτός ενόψει ΑΕΚ

Με ανάρτηση στο Facebook της, η Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η σημερινή (21/11) προπόνηση της ομάδας με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν εκτός του Μαουρίσιο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Βέβαια, οι διεθνείς που επέστρεψαν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα βρίσκονται στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ (23/11, 17:00).

Αναλυτικά: «Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ στο N.Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή στις 17:00. Ο Μαουρίσιο Κορντέιρο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Οι διεθνής μας ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαϊτίδη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ