aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Μέτρια, αλλά δικαιολογημένη εικόνα

Νέα Σαλαμίνα: Μέτρια, αλλά δικαιολογημένη εικόνα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Θετικό το αποτέλεσμα στην πρόβα τζενεράλε της Νέας Σαλαμίνας απέναντι στην Ομόνοια προχθές στο «Αμμόχωστος» (1-1), αλλά όσον αφορά στην εικόνα των ερυθρόλευκων, αυτή ήταν μέτρια. Αυτό βέβαια, λίγη σημασία έχει, αφού λόγω της σκληρής προετοιμασίας που προηγήθηκε και της κούρασης, ήταν φυσιολογικό πως οι παίκτες δεν θα αντιμετώπιζαν το παιχνίδι σαν να ήταν επίσημο.

Παρόλα αυτά, κάποιοι παίκτες με τις κινήσεις και τις ενέργειές τους στον αγωνιστικό χώρο έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα κι αυτό που απαιτείται από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη είναι καλύτερη συνοχή ανάμεσα στις τρεις γραμμές, ενώ υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης. Άλλωστε, και πέρυσι τέτοια εποχή η Νέα Σαλαμίνα σε φιλικά και πρώτες αγωνιστικές παρουσίαζε μέτρια εικόνα.

Βεσελόφσκι, Τσαμπούρη, Χριστοφόρου, Λαμπό, Σέσαρ, Κορέια, Σίμπσον, Μαριάνοβιτς, Κωστή, Ελουντού και Κίνγκσλεϊ, είναι οι ένδεκα ποδοσφαιριστές που άρχισαν βασικοί, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκαν από το 55’ κι έπειτα, οι Θ. Σιαθάς, Φουστάρ, Τισντέλ και Νουρ. Εκτός έμεινε ο Ρέινολντς κι ο Κ. Παναγή λόγω ίωσης κι ο Μαουρίσιο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Χειροκροτήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις ο 19χρονος Ιωάννης Κωστή ο οποίος «έλαμψε» στο κέντρο μαζί με τον Μαριάνοβιτς, ενώ για τον πολύ λίγο χρόνο που αγωνίστηκε ο Τισντέλ και Φουστάρ, φανέρωσαν πως στη νέα σεζόν θα είναι πολύ σημαντικές μονάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ