aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Με τον αέρα των τεσσάρων σερί τριπόντων

Νέα Σαλαμίνα: Με τον αέρα των τεσσάρων σερί τριπόντων

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αντιμετωπίζει σήμερα (18:30) η Νέα Σαλαμίνα που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη συμπολίτιδά τους με πολύ καλή ψυχολογία και με τρομερή αυτοπεποίθηση για βαθμολογικό κέρδος.

Οι τέσσερις συνεχόμενες νίκες (οι τρεις μέσα στο 2021) έφεραν την ομάδα του Σάββα Δαμιανού πολύ κοντά στην είσοδό της στην πρώτη εξάδα. Στο σημερινό βαρωσιώτικο ντέρμπι θέλει να κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά, με δεδομένο ότι και οι ανταγωνίστριές της για την έκτη θέση, Πάφος FC, Δόξα και Ολυμπιακός, έχουν δύσκολες αποστολές κόντρα σε ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα, αντίστοιχα.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους  Πάβελ Τσμοβς, Θεόδωρο Μπέριο και Αντιόλο που είναι τραυματίες. Αντίθετα, κανονικά  θα αγωνιστούν και τα τέσσερα μετεγγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου, Σόνι Μουστιβάρ, Σταύρος Τσουκαλάς, Μαμαντού Καμισόκο και Ντίλαν Ντουβεντρού, οι οποίοι ενσωματώθηκαν άμεσα στο κλίμα της ομάδας και ήδη βοήθησαν αρκετά στα προηγούμενα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ