aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Με την πρόταση στο χέρι οι Κορέια και Ελουντού…

Νέα Σαλαμίνα: Με την πρόταση στο χέρι οι Κορέια και Ελουντού…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Όπως διέρρευσε τις τελευταίες ημέρες, ο Τσαρλς Ελουντού απέρριψε πρόταση της Πάφος FC. Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική πρόταση που έγινε στον ταχύτατο Καμερουνέζο, ο οποίος έχει μπροστά του από καιρό την προσφορά της Νέας Σαλαμίνας για ανανέωση συνεργασίας. Το ίδιο ισχύσει και για τον έτερο από τους ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού, του οποίου εκπνέει το συμβόλαιο με το τέλος της σεζόν. Ο λόγος ασφαλώς για τον Άντερσον Κορέια.

Αμφότεροι, όμως, δεν ήθελαν να δεσμευτούν. Προφανώς, ήθελαν να αφήσουν ανοιχτό το ενδεχόμενο πιο ελκυστικής πρότασης, που θα αφορά είτε υψηλότερες αποδοχές είτε σύλλογο πρωταγωνιστικών στόχων ή πιο προηγμένου πρωταθλήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ακόμα και αν έρθει πρόταση για κάποιον εξ αυτών ή και για τους δύο εντός του Ιανουαρίου, ο σύλλογος της Αμμοχώστου είναι διατεθειμένος να το συζητήσει (αφού έτσι κι αλλιώς, αν φύγουν τον Ιούνιο θα τους χάσει τζάμπα).

Με τα δεδομένα που ισχύουν έως σήμερα, όμως, οι Ελουντού και Κορέια δεν έχουν παρά να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της νυν ομάδας τους. Διότι συνέχεια της καλής πορείας της Νέας Σαλαμίνας σε συνδυασμό με μεγάλη δική τους προσφορά, θα τους δώσει ακόμα πιο ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί για ένα καλύτερο «αύριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ