aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Με φόρα για να τριτώσει το καλό

Νέα Σαλαμίνα: Με φόρα για να τριτώσει το καλό

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο γήπεδό της, αλλά ως τυπικά φιλοξενούμενη, θα αγωνιστεί σήμερα η Νέα Σαλαμίνα. Θα αναμετρηθεί με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» (18:00) και με φόρα από τις δύο σερί νίκες επί των Ένωσης και Δόξας, θα θελήσει να τριτώσει το καλό ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά.

Η ομάδα του Δαμιανού, που είναι για τρία σερί ματς αήττητη, αφού προηγήθηκε η ισοπαλία με την ΑΕΛ, δείχνει ανεβασμένη και αποφασισμένη να απομακρυνθεί μια και καλή από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ήδη βρίσκεται στην ένατη θέση με 18 βαθμούς και βλέπει συνεχώς πιο ψηλά.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του πλειάδα επιλογών αφού έχει εγγραφεί πλέον και ο Καμισοκό. Εκτός απροόπτου, η προσπάθεια της Νέας Σαλαμίνας θα στηριχθεί στους ίδιους ένδεκα που άρχισαν τον αγώνα απέναντι στη Δόξα. Δηλαδή στους Βεσελόφσκι, Χριστοφόρου, Νικολάου, Σεργίου, Ανδρέου, Οσέι, Σανκό, Τσουκαλάς, Ντουβεντρού, Ντανίλο, Βάγκνερ.

Παρόλο που δεν ανησυχούσαν, στη Νέα Σαλαμίνα εκφράζουν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι, η Δόξα δεν θα προχωρήσει τελικά σε ένσταση κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ