aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα… made in Brazil

Νέα Σαλαμίνα… made in Brazil

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Νέα Σαλαμίνα νίκησε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, κάτι που πέτυχε για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα. Μετά την τριάρα στην έδρα του Εθνικού, χθες επικράτησε με σκόρερ τρεις Βραζιλιάνους (3-0) της παραπαίουσας Πάφου στο «Αμμόχωστος» και έπιασε τον Ερμή στους 18 βαθμούς. Παραλλήλως, μείωσε στους τρεις πόντους από την αντίπαλό του, ενώ σχεδόν απάντησε για την τεσσάρα του α’ γύρου στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Οι ερυθρόλευκοι αναπνέουν πολύ καλύτερα μετά το… εξάποντο και ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αντιθέτως, οι γαλάζιοι έμειναν δίχως νίκη για δέκατο συνεχόμενο ματς και πλέον αρχίζουν να αγχώνονται ενόψει της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χθες επικράτησε η καλύτερη ομάδα. Αισθητά βελτιωμένοι οι γηπεδούχοι σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις τους, κάτι για το οποίο συνέβαλαν οι χειμερινές προσθήκες. Ο Καρλάο άνοιξε το σκορ στο 22’ με σουτ και έπειτα από τρεις συμμετοχές είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Ο Τιάγκο, όμως, ήταν ο κορυφαίος, καθώς είχε συμμετοχή και στα τρία τέρματα. Σέρβιρε το πρώτο γκολ και πάσαρε στο Κορέια στο 73’, ο οποίος με υπέροχη ενέργεια στη συνέχεια σκόραρε. Τέλος, στο 88’ χρίστηκε σκόρερ με δυνατό σουτ, έπειτα από πάσα του Καρλάο, την οποίαν άφησε έξυπνα να περάσει ο Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ