aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια ενόψει Ανόρθωσης

Νέα Σαλαμίνα: Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια ενόψει Ανόρθωσης

Η Νέα Σαλαμίνα μέσω ανακοίνωσης ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ανόρθωση το Σάββατο 17/10 και ώρα 18:00 στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» έχουν ως εξής: Κανονικό €15, μαθητικό €10, παιδικό €1. Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Όσοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας θα παρεβρεθούν στον αγώνα πρωταθλήματος θα πρέπει να προκρατήσουν την θέση τους επικοινωνώντας με τα γραφεία του σωματείου ή στο e-mail [email protected] απο αύριο Τετάρτη από τις 9:00-13:00 και Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00-13:00 και από τις 15:00-18:00 αναφέροντας ονοματεπώνυμο και αριθμό ταυτότητας που είναι απαραίτητα βάση του πρωτοκόλλου και ακολούθως μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του σωματείου μας μέχρι και την Παρασκευή στις 18:00.

Στους αγώνες ισχύει η κάρτα φιλάθλου η οποία έχει ανανεωθεί αυτόματα. Εκδοτήρια κάρτας φιλάθλου δεν θα υπάρχουν ανοικτά την ημέρα του αγώνα.

«Παρακαλούμε όλους τους φίλους του σωματείου μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα εισιτήριο και καλούνται όπως τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών. Τα εισιτήρια σας θα μπορείτε να τα παραλάβετε και απο την είσοδο της κεντρικής κερκίδας πριν από τον αγώνα καθώς δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία. Μπορείτε επίσης για αποφυγή ταλαιπωρίας να αγοράσετε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια σας», τονίζεται μεταξύ άλλων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ