aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Νέα Σαλαμίνα: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Στη Νέα Σαλαμίνα αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στη σημερινή εκτός έδρας αποστολή απέναντι στην ΑΕΛ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πτοούνται. Δηλώνουν πολύ καλά προετοιμασμένοι ώστε να ανταπεξέλθουν, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες, κάνοντας άλλο ένα βήμα προς την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη εξάδα.

Από το παιχνίδι κόντρα στον Ερμή που διεξήχθη στις 26 Ιανουαρίου (18η αγωνιστική) και επιβλήθηκαν με 1-0 (Ρομάν Τζολοβάρτ 30΄), έχουν πάντως να γευτούν τη χαρά των τριών βαθμών της νίκης, κάτι που στέλνει μηνύματα. Τρεις εβδομάδες είναι πολλές για μια ομάδα που έθεσε τον πήχη ψηλά, παρά το περιορισμένο μπάτζετ της.

Οι ερυθρόλευκοι, όπως προαναφέραμε, βρίσκονται πολύ κοντά στην εξασφάλιση ενός εισιτηρίου που θα τους δώσει το δικαίωμα να αγωνισθούν κατά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος στην πρώτη εξάδα, κάτι που θα αποτελέσει σπουδαία επιτυχία. Οπότε, το σημερινό ματς απέναντι στην ΑΕΛ και αυτό κόντρα στην Αλκή μέσα στο «Αμμόχωστος» έχουν χαρακτήρα τελικού.

Ο νεοαποκτηθείς Τόνι Τισντέλ ανέβασε ρυθμό, κάτι που χαροποίησε ιδιαιτέρως τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο οποίος περίμενε μέχρι και ψες για να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας των Τζαΐλσον Αραούζο και Ρομάν Τζολοβάρτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ