aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Η έτοιμη ρεζέρβα και ο φέρελπις επιθετικός

Νέα Σαλαμίνα: Η έτοιμη ρεζέρβα και ο φέρελπις επιθετικός

Ο Μαουρίσιο Κορντέιρο έστειλε μηνύματα ετοιμότητας στον Σάββα Πουρσαϊτίδης, στο φιλικό 3-1 της Νέας Σαλαμίνας επί της Ομόνοιας Αραδίππου. Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ, ο οποίος στα επίσημα ματς βρίσκεται στη σκιά του Κίνγκσλι Ονουέγκμπου, σκόραρε δύο φορές χθες απέναντι στα «περιστέρια». Έστω και αν ήταν ανεπίσημο κόντρα σε ομάδα Β’ Κατηγορίας, σίγουρα έκανε τον Ελλαδίτη προπονητή να αισθάνεται πιο άνετα για την επιθετική ρεζέρβα του.

Όσο για το άλλο γκολ των ερυθρολεύκων, επιτεύχθηκε από έναν φέρελπι επιθετικό. Το όνομά του, Ανδρέας Χρίστου, ο οποίος είναι ηλικίας 16 ετών και από τις τάξεις του συλλόγου της Αμμοχώστου ακούγονται ενθαρρυντικά σχόλια. Τα στατιστικά του άλλωστε το επιβεβαιώνουν, καθώς στην περασμένη σεζόν πέτυχε 14 γκολ με την ομάδα κάτω των 17 ετών και άλλα 2 με εκείνη της κάτω των 19. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πέτυχε ένα τέρμα σε έξι συμμετοχές.

Το χθεσινό αρχικό σχήμα της Νέας Σαλαμίνας: Βεσελόφσκι, Σαν Ρομάν, Τσαμπούρης, Κορέια, Ρέινολντς, Σέζαρ, Μαριάνοβιτς, Παναγή, Σίμπσον, Χρίστου, Μαουρίσιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ