aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα για τον Κωστή: Ποντάρει, επενδύει, προσδοκά…

Νέα Σαλαμίνα για τον Κωστή: Ποντάρει, επενδύει, προσδοκά…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ιωάννης Κωστή άρχισε να μεγαλώνει ποδοσφαιρικά. Έδειξε βεβαίως δείγματα γραφής και κατά την περασμένη σεζόν, στη διάρκεια των πλέι άουτ. Εντούτοις, ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, τον εμπιστεύτηκε πολύ περισσότερο κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μόλις πριν από δέκα ημέρες έγινε 19 χρονών και μετρά 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που αντιστοιχούν σε 917 λεπτά, ενώ πέτυχε και ένα γκολ. Παρουσία που δεν συναντάται εύκολα σε Κύπριο ποδοσφαιριστή της ηλικίας του, κυρίως σε ομάδα του α’ γκρουπ της β’ φάσης.

Πέρα από τους αριθμούς, όσοι τον έχουν δει αγωνιζόμενο αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για σπάνιο ταλέντο, με άρτια τεχνική κατάρτιση. Οι ερυθρόλευκοι ποντάρουν πολλά στον νεαρό μέσο, επενδύουν σε αυτόν και προσδοκούν σε μακροπρόθεσμα οφέλη. Αγωνιστικά (από την παρουσία του με τη φανέλα τους) και οικονομικά (από πιθανολογούμενη μελλοντική μετεγγραφή του). Πιστεύουν, όμως, ότι προς το παρόν χρειάζεται περισσότερη δουλειά με… το κεφάλι κάτω και ακόμη περισσότερο ζύμωμα στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ