aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Έξτρα κίνητρο σε… γιορτινό «Αμμόχωστος»

Νέα Σαλαμίνα: Έξτρα κίνητρο σε… γιορτινό «Αμμόχωστος»

Κάθε τοπικό ντέρμπι αποτελεί από μόνο του κίνητρο για κάθε ομάδα. Εντούτοις, το επερχόμενο με την Ανόρθωση έχει ένα παραπάνω ερέθισμα για τη Νέα Σαλαμίνα: να γίνει η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος που θα υποχρεώσει σε ήττα τη «Μεγάλη Κυρία», που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γίνεται κατανοητό ότι το ερχόμενο Σάββατο θα ντυθεί στα… γιορτινά το «Αμμόχωστος», καθώς αναμένεται να φιλοξενήσει πολύ κόσμο από τις δύο ομάδες. Αν λοιπόν το σπουδαίο αποτέλεσμα που αναζητούν ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και οι ποδοσφαιριστές του έρθει σε τέτοιο ματς, θα είναι ό,τι καλύτερο ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας (ΑΕΚ 25/11, Απόλλων 1/12).

Η προετοιμασία άρχισε για τους ερυθρόλευκους και μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο τραυματισμός του Τόνια Τίσντελ (φωτό) στον αστράγαλο. Σύμφωνα πάντως με χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρη Λάζου, επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Λιβεριανός θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ