aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαNέα Σαλαμίνα: Έτσι ξεχνιέται ο Κορέια!

Nέα Σαλαμίνα: Έτσι ξεχνιέται ο Κορέια!

Ο Μπρένο Λοράν, αποκτήθηκε για να καλύψει ένα μεγάλο κενό. Αυτό του Άντερσον Κορέια στο αριστερό άκρο της άμυνας και έως τώρα δείχνει πως προσαρμόστηκε πολύ νωρίς και τα δείγματα γραφής του είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Αυτό, παρόλο που είχε πολύ καιρό να παίξει μπάλα προτού διασχύσει τον Ατλαντικό για να έρθει στην Κύπρο και στη Νέα Σαλαμίνα, αφού δεν είχε παίξει ποτέ προηγουμένως εκτός της πατρίδας του.

Εάν ο Βραζιλιάνος άσος παρουσιαστεί τόσο καλός και στα επίσημα ματς, οι Σαλαμιναίοι δεν θα αναπολούν τον Κορέια που πήγε στην Ανόρθωση. Ο Λοράν, ο οποίος έκλεισε στη Σαλαμίνα με τη… βοήθεια του παλαίμαχου άσου και σημερινού ατζέντη Παρασκευά Χρίστου, στο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας (2-2) πέτυχε ένα σπουδαίο γκολ (δείτε το εδώ εάν τον έχετε φίλο στο Facebook), ενώ και αμυντικά και επιθετικά, κάνει σωστά τη δουλειά του.

Μένει λοιπόν να διαπιστωθεί και στο γήπεδο, εκεί ασφαλώς που τα ματς θα είναι πολύ σημαντικά και από τα οποία η Σαλαμίνα θα διεκδικεί όφελος, εάν ο Λοράν μπορεί να αποδειχθεί… λίρα εκατό!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ