aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Έσφιξα τα δόντια ο Νασίρ Μάατσι

Νέα Σαλαμίνα: Έσφιξα τα δόντια ο Νασίρ Μάατσι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Μια μίνι έκπληξη περίμενε τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας το περασμένο Σάββατο, στο άκουσμα της ενδεκάδας του αγώνα με την Ομόνοια (1-1). Ο Νασίρ Μάατσι δεν συμπεριλήφθηκε σ’ αυτήν.

Ωστόσο, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου μπήκε στο γήπεδο αντί του Κούλη Παύλου. Χωρίς να εντυπωσιάσει, βοήθησε την ομάδα του να γίνει πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο.

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο λόγος που δεν χρησιμοποιήθηκε από την αρχή του παιχνιδιού ήταν μία ενόχληση στον αστράγαλο. Ο Στάικος Βεργέτης, όμως, υποχρεώθηκε να τον ρίξει στο παιχνίδι, ελπίζοντας ότι θα συνέβαλλε στην αλλαγή της απογοητευτικής εικόνας. Όπως και έγινε. Ο Ολλανδός ακραίος επιθετικός έσφιξε τα δόντια και έβαλε το λιθαράκι του στο ανέβασμα των ερυθρολεύκων.

Ο Ελλαδίτης προπονητής θα μάθει σήμερα αν συντρέχει λόγος ανησυχίας αναφορικά με τον Μάατσι για το ματς με τον Ερμή. Η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αρχίσει με σημερινή προπόνηση (χθες δόθηκε ρεπό και προχθές έγινε αποθεραπεία). Το θετικό για τη Νέα Σαλαμίνα είναι ότι επιστρέφει ο Ζοάο Τσίνα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του το περασμένο Σάββατο στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ