Νέα Σαλαμίνα: Έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Οκκά, αλλά…

Στα υπόψη παραμένει ο Σάββας Δαμιανού και ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο με την Εθνική Ελπίδων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και ο δεύτερος ακόμη δεν ξεκαθάρισε αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό...

Ένα από τα ονόματα προπονητών που προτάθηκαν στον Μάκη Παπαϊωάννου και έπεσε στο τραπέζι προτού διαρρεύσουν άλλα, είναι και αυτό του Γιάννου Οκκά, ο οποίος αυτό το διάστημα δεν έχει οποιαδήποτε δέσμευση με κάποια ομάδα, είναι ελεύθερος και επιδιώκει κάποια προπονητική πρόκληση στην καριέρα του.

Παρόλα αυτά, όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, κάποιοι από το Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας «άναψαν κόκκινο», καθότι δεν επιθυμούν ο αντικαταστάτης του Σάββα Πουρσαϊτίδη να είναι ο Οκκάς.

Κάποιοι φαίνεται πως ακόμη είναι δυσαρεστημένοι από την προτίμηση που είχε ο Οκκάς να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση αντί στη Νέα Σαλαμίνα, όταν έμεινε ελεύθερος από την Ομόνοια στο παρελθόν. Επίσης πληροφορίες μας κάνουν λόγω για… χαλασμένες σχέσεις που δεν επιτρέπουν στις δύο πλευρές να συνεργαστούν στο παρόν στάδιο τουλάχιστον.

Στα υπόψη παραμένει ο Σάββας Δαμιανού και ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο με την Εθνική Ελπίδων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και ο δεύτερος ακόμη δεν ξεκαθάρισε αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ειδικά ο πρώτος χαίρει εκτίμησης από αρκετούς στον βαρωσιώτικο σύλλογο. Προτάθηκαν δεκάδες προπονητές στη Νέα Σαλαμίνα και η απόφαση για τον εκλεκτό δεν θα αργήσει να παρθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ