aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Εντοπίστηκαν οι στόχοι, δεν αδιαφορεί για Τζολοβάρτ

Νέα Σαλαμίνα: Εντοπίστηκαν οι στόχοι, δεν αδιαφορεί για Τζολοβάρτ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Επιθετικός, ακραίος επιθετικός και στόπερ (μετά την πώληση του Ερίς) είναι οι επόμενες κινήσεις πρωτοκλασάτων παικτών που «χτυπά» η Νέα Σαλαμίνα. Εντοπίστηκαν στόχοι για τις δύο πρώτες θέσεις, όπως πληροφορείται το «Goal» και θα τους κυνηγήσουν οι ερυθρόλευκοι με υπομονή. Δεν βιάζονται, υπάρχει χρόνος τονίζουν στη Νέα Σαλαμίνα. Πρόκειται για περιπτώσεις που δεν είναι εύκολες, γι’ αυτό και με υπομονή και σωστούς χειρισμούς προσδοκούν ότι θα μπορέσουν να τους εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας.

Παράλληλα, προτείνονται συνεχώς ποδοσφαιριστές και πιθανότατα στην πορεία να προκύψουν κι άλλες αξιόλογες περιπτώσεις και ίσως αλλάξει πλεύση η τεχνική ηγεσία. Όσο για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, περίπτωση που δεν αφήνει αδιάφορη τη Νέα Σαλαμίνα είναι αυτή του γνώριμού της Τζολοβάρτ, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Θα αξιολογηθούν κι άλλες και αναλόγως θα γίνει κίνηση.

Πέρα των πιο πάνω μετεγγραφών, θα γίνουν και άλλες 1 – 2 προσθήκες για να προσδώσουν μεγαλύτερο βάθος. Ακόμη, η τεχνική ηγεσία θα πρέπει να αποφασίσει ποιοι νεαροί θα παραμείνουν στο ρόστερ και ποιοι θα παραχωρηθούν ως δανεικοί. Το επόμενο διάστημα θα κριθεί η μετάβαση της ομάδας στη Βουλγαρία αναλόγως με την κατάσταση που θα επικρατεί με τα κρούσματα κορωνοϊού.

Εξάλλου, το Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας σήμερα στις 12:00 στην αίθουσα V.I.P του σταδίου «Αμμόχωστος» θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας, την επίσημη εμφάνιση της νέας σεζόν, ενώ θα μιλήσει και ο Πάμπος Χριστοδούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ