aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Δύο κοινοτικές προσθήκες

Νέα Σαλαμίνα: Δύο κοινοτικές προσθήκες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πέντε θέσεις μη Κύπριων ποδοσφαιριστών «ψάχνουν» κάτοχο στον κατάλογο Α’ της Νέας Σαλαμίνας, από τις 15 που είναι το όριο για κάθε ομάδα της Α’ Κατηγορίας (δέκα κοινοτικοί + πέντε ξένοι). Για την ώρα, μετά τις προσθαφαιρέσεις που έγιναν, συμπεριλαμβάνονται οκτώ κοινοτικοί και δύο ξένοι. Επομένως, αντιστοίχως μπορούν να γίνουν δύο και τρεις κινήσεις ακόμα, σε περίπτωση που αποφασιστεί να συμπληρωθούν οι εναπομείνασες θέσεις.

Σε σχέση με την περασμένη σεζόν, δύο ποδοσφαιριστές που ήταν εγγραμμένοι ως ξένοι προστέθηκαν στους κοινοτικούς. Πρόκειται για τους Τόνια Τίσντελ (Λιβεριανός) και Τσαρλς Ελουντού (Καμερουνέζος), οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τη «Συμφωνία Σένγκεν». Έτσι, πήραν έγκριση από την ΚΟΠ, που τους ενέγραψε στα μητρώα της ως κοινοτικούς.

Όσο για τους άλλους έξι, είναι οι Ρόμπερτ Βεσελόφσκι (Σλοβάκος), Σάββας Τσαμπούρης (Έλληνας), Τζόρντι Σέσαρ (Ισπανός), Φαρσάντ Νουρ (Αφγανός, ολλανδική υπηκοότητα), Κίνγκσλι Ονουέγκμπου (Νιγηριανός, γερμανική υπηκοότητα), Τζέι Σίμπσον (Άγγλος). Από εκεί και πέρα, θέση ξένου καταλαμβάνουν οι Άντερσον Κορέια (Βραζιλιάνος) και Σάσα Μαριάνοβιτς (Σέρβος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ