Νέα Σαλαμίνα: Άρχισαν να ζώνουν μαύρα φίδια…

Όσο δεν λύνεται το ζήτημα του Κίνγκσλι Ονουέγκμπου τόσο αρχίζει να αυξάνεται ο προβληματισμός στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας

Το λεπτό οικογενειακό ζήτημα του Κίνγκσλι Ονουέγκμπου έχει πάρει αρκετό χρόνο και πλέον επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας. Παρά το ότι δηλώνεται πως δεν υπάρχει ανησυχία και ότι εκφράζεται αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης, οι ερυθρόλευκοι πλησιάζουν σε οριακό σημείο.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, αλλά δεν δίνει απάντηση στο ερώτημα αν μπορεί να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας της Αμμοχώστου. Όσο καθυστερεί να το πράξει τόσο αρχίζουν να σκέφτονται πώς θα διαχειριστούν το πρόβλημα οι παράγοντες του συλλόγου της Αμμοχώστου. Η επιλογή της άσκησης πίεσης λόγω συμβολαίου, υποχρεώνοντάς τον να επιστρέψει από τη Γερμανία χωρίς να λυθεί το ζήτημα, αποτελεί μεγάλο ρίσκο. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο προτιμούν να ξεκαθαρίσει ο ίδιος και να τους ενημερώσει το συντομότερο, ώστε να γνωρίζουν αν θα κινηθούν τάχιστα για τον εντοπισμό του κατάλληλου αντικαταστάτη.

Διαβάστε επίσης: Πουρσαϊτίδης: Έφτιαξε ομάδα που τη χάρηκε όλη η Κύπρος

Ας μην ξεχνάει κανείς ότι οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση επιθετικού, με στόχο να έχουν άλλη μία αξιόπιστη λύση πέραν του Ονουέγκμπου. Θα ήταν καλό για τους Σάββα Πουρσαϊτίδη και Μάκη Παπαϊωάννου να γνωρίζουν αν θα αναζητήσουν άλλον ένα στράικερ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ