aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Αρχή με τα καθιερωμένα τεστ, σπρώχνει για ενίσχυση

Νέα Σαλαμίνα: Αρχή με τα καθιερωμένα τεστ, σπρώχνει για ενίσχυση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Σήμερα θα αρχίσουν τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ για τους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας, που θα ολοκληρωθούν αύριο. Από Δευτέρας θα αρχίσει η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για τη σεζόν 2020-21, ενώ από τις 21 Ιουλίου το σκηνικό θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία (αθλητικό κέντρο Ρίου Πράβετς) έως την 1η Αυγούστου.

Όπως δήλωσε προ τεσσάρων ημερών ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρολεύκων, Δημήτρης Λάζος, η μετάβαση στη βαλκανική χώρα θα γίνει μόνο σε περίπτωση που το επιτρέψουν τα δεδομένα που θα επικρατούν σχετικά με τον κορωνοϊό. Επί βουλγαρικού εδάφους θα διεξαχθούν τρία φιλικά, ενώ άλλα τέσσερα θα γίνουν μετά την επιστροφή της αποστολής στην Κύπρο.

Όπως είναι λογικό, με την έναρξη των προπονήσεων να είναι κοντά, οι Πάμπος Χριστοδούλου και Μάκης Παπαϊωάννου θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Στόχος τους είναι η απόκτηση κόφτη, εξτρέμ, σέντερ φορ και δύο σέντερ μπακ (ο ένας θα είναι ο Θεόδωρος Μπέριος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ