aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΝέα Σαλαμίνα: Aπάντηση στο ενδεχόμενο να επιστρέψει δανεικός ο Κωστή

Νέα Σαλαμίνα: Aπάντηση στο ενδεχόμενο να επιστρέψει δανεικός ο Κωστή

Από τότε που ολοκληρώθηκε με συμφωνία η μετεγγραφή του Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, πληροφορίες έκαναν λόγο για πιθανότητα να παραμείνει για έναν χρόνο ο νεαρός άσος στη Νέα Σαλαμίνα με τη μορφή δανεισμού από τους ερυθρόλευκους του Πειραιά.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της προσφυγικής ομάδας Θουκή Θουκυδίδη, δεν υφίσταται. «Ο Κωστή έχει φύγει, προπονείται ήδη με τον Ολυμπιακό. Νομικά θα κλείσει η μετεγγραφή αρχές Ιουλίου. Το βλέπω απομακρυσμένο σενάριο να επιστρέψει ο Κωστή. Πήγε στον Ολυμπιακό για να παίξει μπάλα και όχι για να επιστρέψει ως δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία», ήταν τα λόγια του μιλώντας στον Sports 1 Λεμεσού.

Αν ο Ολυμπιακός επιλέξει να διατηρήσει τον Κωστή στο ρόστερ του στην νέα περίοδο, αυτό κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλει συμπεράσματα ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως, αν λάβουμε υπόψη την πολιτική των Πειραιωτών, δεν αποκλείεται ο Κωστή να πάει κάπου όπου θα έχει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ