aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε πολλά κίνητρα κόντρα στην Ανόρθωση και μια αλλαγή

Με πολλά κίνητρα κόντρα στην Ανόρθωση και μια αλλαγή

Η βαθμολογία αποτυπώνει τη δυσκολία που παρουσιάζει το αποψινό παιχνίδι για τη Νέα Σαλαμίνα, αφού θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Ανόρθωση. Έτσι κι αλλιώς, τέθηκε στόχος να κοιτά στα μάτια κάθε αντίπαλο, ακόμα περισσότερο όταν τα παιχνίδια διεξάγονται στο «Αμμόχωστος».

Οι ερυθρόλευκοι άλλωστε προέρχονται από δύο ματς δίχως νίκη, κόντρα σε ΑΠΟΕΛ (0-3) και Δόξα (0-0), γεγονός που τους δίνει επιπλέον κίνητρο, πέρα του ότι έχουν να αντιμετωπίσoυν την προπορευόμενη και μάλιστα σε τοπικό ντέρμπι.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, αναμένεται μια αλλαγή από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, σε σχέση με το ματς της περασμένης αγωνιστικής στο Μακάρειο. Ο Ιωάννης Κωστή θα πάρει εκτός απροόπτου τη θέση του  Σάσα Μαριάνοβιτς.

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ελπίζει ότι δεν θα… αισθάνονται ξένοι στο γήπεδό τους  οι ποδοσφαιριστές της λόγω της παρουσίας 1.500 οπαδών της Ανόρθωσης. Αντιθέτως, ευελπιστούν σε δυναμικό παρών και από τους φίλους των ερυθρόλευκων, ώστε να στηριχθεί δυναμικά η ομάδα τους στο τοπικό ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ