aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε έξτρα κίνητρο για το «διπλό»

Με έξτρα κίνητρο για το «διπλό»

Το κίνητρο της Νέας Σαλαμίνας στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές αυξήθηκε σημαντικά, μετά την προδιαγραφόμενη αφαίρεση έξι βαθμών του Ερμή. Γι’ αυτό και στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», χρειάζεται την απόδραση με το «διπλό». Κάτι που αν πετύχει θα της δώσει πλεονέκτημα τριών βαθμών έναντι των «φτεροπόδαρων» (στο κόλπο βρίσκεται και ο Εθνικός, ο οποίος ισοβαθμεί με τους ερυθρόλευκους).

Το ευχάριστο για τον Αντόνιο Κονσεϊσάο ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στο ματς με τον Εθνικό. Πρόκειται για τους Νταβίντε Γκράσι, Νικόλα Εγγλέζου και Γιάννη Σκοπελίτη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στο βασικό σχήμα. Αντιθέτως, ποινή θα εκτίσει ο Λουσιάνο Μπεμπέ, ο οποίος μετρά δύο κίτρινες κάρτες από την έναρξη των πλέι άουτ. Τη θέση του διεκδικούν οι Ιβάν Τσούριουριτς και Ματίας Αβελάιρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ