Μαουρίσιο: «Ευχαριστώ τη Σαλαμίνα που μου άνοιξε την πόρτα, υπόσχομαι ότι…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Με αφορμή την πρόσφατη άφιξη του στην Κύπρο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας, η ιστοσελίδα μας «Goal.com.cy», είχε μία μίνι συνομιλία με το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, Κορντέιρο Μαουρίσιο, ο οποίος αισθάνεται όμορφα που μετεγγράφηκε στους ερυθρόλευκους και τους ευχαριστεί που του άνοιξαν την πόρτα για να έρθει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μετεγγραφή μου στην Κύπρο και στη Νέα Σαλαμίνα και ευχαριστώ την ομάδα που μου άνοιξε την πόρτα για να έρθω σε ένα δυνατό κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και εύχομαι να έχουμε μία εξαιρετική σεζόν», είπε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά μ’ αυτά που γνωρίζει για την Κύπρο:

«Ήμουν στο Ισραήλ προηγουμένως. Έχω κάποιους καλούς φίλους οι οποίοι προηγουμένως έπαιξαν στην Κύπρο και επίσης είχα επισκεφτεί τη χώρα σας επειδή είναι πολύ κοντά στο Ισραήλ. Είναι πολύ όμορφη και έχει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με ανταγωνιστικές ομάδες. Γνωρίζω τον Τιάγκο που ήταν στη Σαλαμίνα. Παίξαμε μαζί πριν από 5-6 χρόνια (στη βραζιλιάνικη Μιρασόλ)».

Για το… στόρι της μετεγγραφής του είπε: «Ένας μάνατζερ από την Κύπρο που με ήξερε, μιλήσαμε κάποιες φορές και έκανε τις επαφές με τη Σαλαμίνα. Είχα πρόταση από ομάδα της Βραζιλίας και της Ασίας. Στη Βραζιλία δεν ήθελα να αγωνιστώ άλλο και στην ασιατική ομάδα υπήρχαν κάποια προβλήματα. Έτσι μου έκανε πρόταση η Σαλαμίνα και αποδέχθηκα».

Καταλήγοντας, υποσχέθηκε το εξής στον κόσμο της ομάδας: «Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσω να δώσω το 100%. Τώρα είμαστε μία οικογένεια και πάμε να μοιραστούμε όλες τις στιγμές μας μαζί, είτε καλές, είτε άσχημες».