aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛάζος: «Αποκτήθηκαν παίκτες ποιότητας. Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός, αλλά...»

Λάζος: «Αποκτήθηκαν παίκτες ποιότητας. Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός, αλλά…»

Η μετεγγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού, Μαουρίσιο Πλενσκάουσκας Κορντέιρο, είναι η τελευταία με βάση τον αρχικό σχεδιασμό στη Νέα Σαλαμίνα. Αυτό επιβεβαίωσε μιλώντας στον Super Sport FM και ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων, εντούτοις άφησε ανοικτό «παράθυρο» για περαιτέρω προσθήκη εφόσον παραστεί ανάγκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Ολοκληρώθηκε ο αρχικός μετεγγραφικός σχεδιασμός; «Ολοκληρώθηκε ο αρχικός μετεγγραφικός σχεδιασμός. Πραγματοποιήσαμε μετεγγραφές ποιότητας, αντικαταστήσαμε αυτούς που αποχώρησαν και νιώθουμε γεμάτοι σε όλες τις γραμμές. Βάσει πλάνου ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σε μια μετεγγραφική περίοδο».

Θα προχωρήσετε σε κάτι επιπλέον εφόσον πάει κάτι στραβά; «Ευχόμαστε να μην πάει κάτι στραβά αλλά γενικότερα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να λες ποτέ. Εφαρμόστηκε το πλάνο που καθορίστηκε από την αρχή και αν προκύψει οτιδήποτε επιπλέον θα το δείξει ο χρόνος».

Για την μετεγγραφή του Μαουρίσιο και το πολύ καλό βιογραφικό: «Έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό. Δεν μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας της Βραζιλίας λαλά καθρέφτης είναι ο αγωνιστικός χώρος. Πολλές φορές ήρθαν παίκτες ονόματα και δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν. Ευχόμαστε οι ποδοσφαιριστές που εντάξαμε στο ρόστερ να βοηθήσουν την ομάδα και να ενισχύσουν τον κόσμο που έχει  μείνει στην ομάδα».

Πότε έρχεται στην Κύπρο; «Έρχεται αύριο ο ποδοσφαιριστής για να ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας».

Τι περιλαμβάνει η συνέχεια; «Επέστρεψε η ομάδα από το Πράβετς, μπαίνουμε στην τελική ευθεία και στις 10 του μήνα θα παίξουμε με την Δόξα, στις 14 με τον Εθνικό και η πρόβα τζενεράλε στις 17 του μήνα με την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ