aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚάτι σαν Deja vu

Κάτι σαν Deja vu

Η προχθεσινή Νέα Σαλαμίνα με αντίπαλο τον Άρη (1-1) ήταν ίδια με τη Νέα Σαλαμίνα κόντρα στην Ανόρθωση (1-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Δεν είχε καλή αγωνιστική παρουσία στο ημίχρονο, δέχθηκε ένα γκολ ενώ θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλο, όμως στο δεύτερο 45λεπτο έδειξε αντίδραση, ανέβασε την απόδοσή της ισοφαρίζοντας με τον Κυπριανού (σ.σ. στο φύλλο αγώνα που κατατέθηκε στην ΚΟΠ το γκολ πιστώθηκε στον Κύπριο επιθετικό και όχι στον Ζοέλ Νταμαού), ενώ έφτιαξε ευκαιρίες για να πάρει ακόμη και τη νίκη.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων Λιάσος Λουκά παραδέχθηκε ότι «δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε και δικαίως είχαν παράπονα οι φίλοι μας» και παρουσιάστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, όταν θα έχει και όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. «Έχουμε μεγάλο ρόστερ και του έχουμε εμπιστοσύνη», κατέληξε.

Είναι αλήθεια πως στην προχθεσινή αναμέτρηση φάνηκε η απουσία του Γκαστόν Σανγκόι, ο οποίος στο πρώτο ματς έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και οδήγησε την ομάδα του σε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Ανόρθωση. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση και δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του.

Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ελαφριάς μορφής θλάση, που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 15 ημέρες, όμως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα περάσει από MRI προκειμένου να διαφανεί το μέγεθος του τραυματισμού του και ο χρόνος αποθεραπείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ