aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΉττα αλλιώτικη από τις άλλες

Ήττα αλλιώτικη από τις άλλες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Τρίτη ήττα σε έξι αγώνες για τη Νέα Σαλαμίνα. Ωστόσο, η προχθεσινή από την ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος» με 0-1, διαφέρει από τις προηγούμενες (Απόλλων 0-3, ΑΠΟΕΛ 0-4). Όχι μόνο λόγω του σκορ, μα κυρίως για τα θετικά μηνύματα που προκύπτουν από την εμφάνιση.

Η προσπάθεια ήταν πολύ καλή απέναντι στην αλάνθαστη πρωτοπόρο, η οποία μάλιστα υποχρεώθηκε σε παθητικό ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο. Απέναντι στη δυσκολοκατάβλητη άμυνα της επίδοξης πρωταθλήτριας δημιουργήθηκαν ευκαιρίες, αλλά έλειψε η αποτελεσματικότητα.

Το προχθεσινό ήταν το δεύτερο δείγμα βελτίωσης από την ημέρα της διαδοχής του Εουτζέν Νεαγκόε από τον Στάικο Βεργέτη, μετά το 5-1 επί της ΑΕΖ. Ο Ελλαδίτης μετρά δύο εβδομάδες στο Μενεού και πείθει ότι μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες ημέρες τους ερυθρόλευκους.

Όπλο για τον νεοφερμένο κόουτς ίσως αποδειχτεί η διακοπή του πρωταθλήματος, που θα γίνει λόγω της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018. Για πρώτη φορά θα έχει τον χρόνο με το μέρος του, ώστε να δουλέψει έστω για λίγες ημέρες δίχως το άγχος του αποτελέσματος.

Ακολούθως, την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία για ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, θα διεξαχθεί στο Τσίρειο η αναμέτρηση με τη φιλόδοξη και φορμαρισμένη ΑΕΛ (15/10).

Απέναντι στους γαλαζοκίτρινους θα τεθεί στη διάθεση του Βεργέτη ο Δημήτρης Φροξυλιάς. Ο Κύπριος μέσος εξέτισε την ποινή της αποβολής του στο ματς της 1ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα.

Επίσης, αναμένεται να είναι έτοιμος και ο τραυματίας Νταβίντε Γκράσι, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής στο ματς με την ΑΕΚ. Σήμερα και αύριο δόθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν στο Μενεού μεθαύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ