aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Ήταν σημαντικό ότι ήρθαν στην Αθήνα για εμένα»

«Ήταν σημαντικό ότι ήρθαν στην Αθήνα για εμένα»

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του στην ιστοσελίδα sportdog.gr, o Στάικος Βεργέτης αναφέρθηκε και στη μέχρι τώρα παρουσία του στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

Τα δικά σας νέα από την Κύπρο ποια είναι;

“Την περασμένη εβδομάδα με προσέγγισαν οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας και εξέφρασαν ενδιαφέρον να συνεργαστούμε. Ήταν σημαντικό ότι ήρθαν στην Αθήνα για εμένα. Διαπίστωσα ότι έχω να κάνω με ανερχόμενη ομάδα στην Κύπρο και με ανθρώπους που μπορώ να συννενοηθώ. Βρήκα την ομάδα σε αρνητική ψυχολογική κατάσταση, γιατί δεν είχε καλά πρώτα αποτελέσματα και δεν είχε πετύχει ακόμα γκολ. Προσπάθησα στις 4 πρώτες προπονήσεις να ανεβάσω την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση, καθώς και να ανεβάσω την ένταση και τον ρυθμό στο παιχνίδι τους. Τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και αυτό αποτυπώνεται στην πίεση που ασκήσαμε στον χώρο του κέντρου στο πρώτο ματς. Προϊόν αυτή της πίεσης ήταν τα περισσότερα από τα 5 γκολ που πετύχαμε στο πρώτο μου ματς”.

Η εικόνα της Νέας Σαλαμίνας, της νέας σας ομάδας, ποια είναι;

“Έχει προπονητικό κέντρο αρκετά καλό για να κάνουμε τη δουλειά μας, καλύτερο από εκείνα που έχουν κάποιες ομάδες της Ελλάδας. Έχει χαμηλό μπάτζετ, αλλά μεγάλη αγάπη από τους ανθρώπους που την περιβάλλουν. Προσπαθεί να αναρριχηθεί από τη μέση του πίνακα και πάνω. Έχει πιστούς οπαδούς, περίπου άτομα 300 ταξίδεψαν 1,5 ώρα δρόμο για να μας δούνε στο πρώτο παιχνίδι. Την Κυριακή παίζουμε με την ΑΕΚ Λάρνακας και αναμένεται να γεμίσουν το “Αμμόχωστος”, δηλαδή να έρθουν στο γήπεδο 5 – 6 χιλ. οπαδοί”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ