aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ άνοδος του Γιάννη Παπαδόπουλου

Η άνοδος του Γιάννη Παπαδόπουλου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου το περασμένο καλοκαίρι θεωρήθηκε επιτυχία για τη Νέα Σαλαμίνα. Ένας μέσος με θητεία σε πολλές ελλαδικές (Ηρακλής, Ολυμπιακός, Άρης, Βέροια) και ευρωπαϊκές ομάδες (Δυναμό Δρέσδης, Κρακοβία, Μπνέι Σαχνίν, Χάποελ Άκρε, Κφαρ Σαμπά), ο οποίος έπειθε ότι μπορούσε να προσδώσει εμπειρία στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Αν συνεχίζει έτσι δε θα κινδυνέψει η Νέα Σαλαμίνα

Ωστόσο, άργησε πολύ να πάρει ευκαιρίες. Για την ακρίβεια, σε πρώτο πλάνο έπαιρνε λίγο χρόνο συμμετοχής, κάθε φορά που… έβγαινε από τη ναφθαλίνη. Ο Λιάσος Λουκά δεν τον χρησιμοποιούσε πολύ, το ίδιο στα πρώτα του παιχνίδια ο διάδοχός του Σάββας Πουρσαϊτίδης. Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα ματς που πήρε χρόνο συμμετοχής, δεν μπόρεσε να βρει καλό ρυθμό. Η παρουσία του στις προπονήσεις, όμως, πιστοποιούσε ότι δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο και ο Ελλαδίτης προπονητής άρχισε σταδιακά να του δίνει όλο και πιο πολλά αγωνιστικά λεπτά.

Διαβάστε επίσης: Η συνεργασία συνεχίζεται άψογα

Έτσι, παιχνίδι με παιχνίδι ανέβαινε και στο πρόσφατο με την Πάφο (3-0) ήταν για τρίτη συνεχόμενη φορά βασικός. Συνολικά έχει έξι βασικές από τις 14 συμμετοχές του και υπολογίζεται ότι θα τις αυξήσει, αρκεί να συνεχίσει το αγωνιστικό ανέβασμά του. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας έχει επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στο ΓΣΠ (19:00). Από το ματς που θα γίνει στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιάννης Κούσουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ