Ευχάριστα νέα από τη Γερμανία για τη Νέα Σαλαμίνα

Σε πολύ καλό δρόμο το ενδεχόμενο παραμονής του Κίνγκσλι Ονουέγκμπου...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η αγωνία των φίλων της Νέας Σαλαμίνας σχετικά με το μέλλον του Κίνγκσλι Ονουέγκμπου πλησιάζει προς το τέλος της. Και μάλιστα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει θετική έκβαση. Πληροφορίες της «Goal News» αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι άφησαν στην άκρη άλλη καλή περίπτωση σέντερ φορ, επειδή τα μαντάτα από τη Γερμανία αναφορικά με το ενδεχόμενο παραμονής του Νιγηριανού είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Ρωτήσαμε σχετικά και από τις τάξεις του συλλόγου της Αμμοχώστου λάβαμε την εξής απάντηση: «Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά κάντε λίγη υπομονή ώς την 1η Ιουλίου και θα έχουμε νεότερα». Απέμειναν λοιπόν λίγες ημέρες ώσπου να μπει τελεία και σε αυτό το σίριαλ του τρέχοντος καλοκαιριού.

Υπάρχουν, όμως, άλλα μετεγγραφικά θέματα στα οποία δουλεύει η επιτροπή προγραμματισμού της Νέας Σαλαμίνας. Έχει παρέλθει το στάδιο της αξιολόγησης και οι ερυθρόλευκοι πέρασαν πλέον στο διά ταύτα. Υπάρχουν πολύ προχωρημένες επαφές με μετεγγραφικούς στόχους και επομένως είναι δυνατόν να προκύψουν νεότερα σύντομα.

Όπως μας ελέχθη, οι συζητήσεις αφορούν όλες τις θέσεις στις οποίες δόθηκε προτεραιότητα. Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν δύο σέντερ μπακ, «κόφτη», εξτρέμ και σέντερ φορ. Την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η προετοιμασία και στόχος τους είναι να είναι παρόντες όσο το δυνατόν περισσότεροι νεοαποκτηθέντες.

Ακόμα όμως και όταν κλείσουν οι πέντε βασικές εκκρεμότητες του μετεγγραφικού σχεδιασμού, η πόρτα θα παραμείνει ανοικτή. Είτε επειδή ίσως να προταθούν ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν θα μπορεί να προσπεράσει ελαφρά τη καρδία ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είτε επειδή μπορεί να προκύψει ανάγκη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Συμπερασματικά, υπάρχει ακόμα δρόμος ώσπου να ολοκληρωθεί η μορφή του έμψυχου δυναμικού για τη σεζόν 2019-20.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ