aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Έτσι αποφάσισε το τεχνικό τιμ, δεν θα προκαλέσω προβλήματα»

«Έτσι αποφάσισε το τεχνικό τιμ, δεν θα προκαλέσω προβλήματα»

Πέραν του Λίλιου Κόστα δεν εκδόθηκε κάποια άλλη ανακοίνωση από τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που ειδοποιήθηκαν πως είναι εκτός πλάνων.

Σ’ αυτούς συγκαταλέγεται και Ματιέ Μπεμπά, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ευχαριστεί τον κόσμο της Σαλαμίνας και ακολούθως τονίζει πως δεν θέλει να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα και ότι είναι σε επαφές με τη διοίκηση για να του καταβληθεί το υπόλοιπο των δεδουλευμένων του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της Νέας Σαλαμίνα για την υποστήριξη που έδωσαν σε όλους μας σε όλη την πορεία μας μέχρι το τέλος. Είχαμε καλές και κακές στιγμές αλλά πάντα ήταν στο πλευρό μας, γι’ αυτό καταφέραμε όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας αυτή τη σεζόν και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μας, αλλά εγώ δεν θα φοράω η φανέλα της Νέας Σαλαμίνας στη νέα σεζόν, γιατί έτσι αποφάσισε το τεχνικό τιμ», ανέφερε αρχικά.

Και καταλήξει: «Τώρα, θα ήθελα να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου με καλό τρόπο, χωρίς να προκαλέσω κανένα πρόβλημα στην ομάδα και έχω στα πλάνα μου να εγκαταλείψω την Κύπρο με την ολοκλήρωση αυτής της εβδομάδας. Είμαι σε αναμονή για κάποιον από την διοίκηση για να καταλήξουμε σε κάποια συμφωνία σχετικά με την καταβολή του υπόλοιπου των δεδουλευμένων μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ