«Ερυθρόλευκοι» οι U13 του Σπόλιαριτς

Με τα χρώματα της Νέας Σαλαμίνας και έδρα τη Λεμεσό, θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά η ομάδα U13 της Σχολής Ποδοσφαίρου Μιλένκο Σπόλιαριτς.

Με τα νέα δεδομένα που τίθενται σε εφαρμογή από φέτος, η ομάδα U13 του Μιλένκο Σπόλιαριτς θα συμμετάσχει στο Παγκύπριο πρωτάθλημα U13 της ΚΟΠ εκπροσωπώντας του «Ερυθρόλευκους» της Αμμοχώστου. Η ομάδα πέραν του Μιλένκο Σπόλιαριτς θα στελεχώνεται και από τον γυμναστή Βαρνάβα Ξιουφαρίδη, αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Άρη Αρτέμη.

Η συμφωνία αυτή συνιστά μεγάλη επιτυχία για την ακαδημία του παλαίμαχου άσου και κατ’ επέκταση την ομάδα των U13 οι οποίοι θα μπορούν να συμμετάσχουν στο πιο ψηλό επίπεδο μιας και το Παγκύπριο πρωτάθλημα της ΚΟΠ είναι μακράν το πιο ανταγωνιστικό.

Σε δηλώσεις του μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο πρώην διεθνής άσος, ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας για την εμπιστοσύνη την οποία έδειξαν στο πρόσωπο μου. Αυτή η εμπιστοσύνη λέει ότι οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας εκτιμούν τη δουλειά που κάνουμε. Θέλω  να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά, ώστε τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας να ικανοποιούν τόσο τη Σχολή μας, όσο και τη Νέα Σαλαμίνα που μας εμπιστεύτηκε».

Ενόψει της νέας σεζόν, η Σχολή Ποδοσφαίρου Μιλένκο Σπόλιαριτς επιθυμεί να πληροφορήσει ότι όσοι  ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να στελεχώσουν την ομάδα U13, είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά-προπονήσεις, οι οποίες διεξάγονται καθημερινά (εκτός Πέμπτης) από τις 4:30 έως τις 6:00 στο γήπεδο της Δόξας Πολεμιδιών, μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Πέραν των παιδιών για τη U13, οι εγγραφές άρχισαν και για τις μικρότερες ηλικίες. Συγκεκριμένα, στην Σχολή Ποδοσφαίρου Μιλένκο Σπόλιαριτς γίνονται δεκτά παιδιά από πέντε (5) έως δεκατριών (13) ετών.

Επιπλέον, η Σχολή Ποδοσφαίρου Μιλένκο Σπόλιαριτς ανακοινώνει ότι επιθυμεί να προχωρήσει στην πρόσληψη δύο προπονητών, κατόχων του διπλώματος (ΟΥΕΦΑ C).

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99 668606 (Κα. Αγγέλα).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ