aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΈριξε το γάντι στον Νεαγκόε…

Έριξε το γάντι στον Νεαγκόε…

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου δεν δίστασε να μιλήσει ακόμα και για αδιαφορία κάποιων ποδοσφαιριστών της Νέας Σαλαμίνας στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με τον ΑΣΙΛ (0-2).

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των ερυθρολεύκων (αρχηγός ποδοσφαιρικού τμήματος) μίλησε στο ραδιόφωνο του Super ΣΠΟΡ FM, ρίχνοντας το γάντι στον Εουτζέν Νεαγκόε για βελτίωση και σταθεροποίηση της απόδοσης.

Αρχίζοντας τις δηλώσεις του για το φιλικό με τον ΑΣΙΛ (0-2) μίλησε για άσχημα εικόνα που πρέπει να προβληματίσει και τόνισε: «Υπήρξε μέχρι και αδιαφορία από κάποιους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος. Ο προπονητής (σ.σ.: Νεαγκόε) πρέπει να βρει τις λύσεις για το παιχνίδι που έχουμε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ως διοίκηση θεωρούμε πως κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να ενισχυθεί η ομάδα».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι σε τρία παιχνίδια, δύο πρωταθλήματος και ένα φιλικό, η ομάδα δεν σκόραρε, ανέφερε ότι υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι σκόραραν αρκετά γκολ την περασμένη σεζόν: «Πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Εκείνο που πρέπει να δούμε είναι πώς θα σταθεροποιηθεί η απόδοση της ομάδας. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αυτό».

Ακολούθως, χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «DIMCO Αμμόχωστος – Επιστροφή» (20:00) και επισήμανε: «Στο παρελθόν δείξαμε ότι είχαμε πρόβλημα, ειδικά στην έδρα μας, να πάρουμε βαθμούς απέναντι σε τέτοιου είδους ομάδες. Πρέπει να παρουσιαστούμε προετοιμασμένοι».

Ο Κωνσταντίνου δεν έχασε την πίστη του και εξέφρασε αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές. Με την πάροδο του χρόνο θα δέσουν μεταξύ τους. Χρειάζεται μία νίκη και κάποια γκολ για να παρουσιαστεί καλύτερη η Νέα Σαλαμίνα».

Όπως είπε, αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους, ο Νεόφυτος Μιχαήλ δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του Εουτζέν Νεαγκόε: «Ο Νταβίντ Γκράσι είχε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τον ΑΣΙΛ αλλά ελπίζουμε ότι την Τετάρτη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Επέστρεψε και ο Μάατσι, ενώ είναι έτοιμος και ο Παύλου». Απών θα είναι και ο τιμωρημένος Φροξυλιάς.

Σε ερώτηση για το πότε θα είναι έτοιμος ο Μιχαήλ, απάντησε: «Μόνο σε ένα μικρό μέρος των προπονήσεων δεν συμμετέχει. Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι την Τετάρτη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Επειδή έλειψε αρκετό καιρό, όμως πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Είναι δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ελπίζουμε ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι» (σ.σ.: εντός έδρας με τον Άρη).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ