aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιστροφή στις προπονήσεις για τη Νέα Σαλαμίνα με 13 παίκτες!

Επιστροφή στις προπονήσεις για τη Νέα Σαλαμίνα με 13 παίκτες!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο της Νέας Σαλαμίνας στο Μενεού η προπόνηση των ερυθρολεύκων μετά από 10 μέρες απραξίας.

Αναλυτικά:

Στην προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν 11 ποδοσφαιριστές και 2 τερματοφύλακες κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή μας Αλέξη Περικλέους και του προπονητή τερματοφυλάκων Αντρέα Μαυρή.

Οι προπονήσεις θα συνεχίζονται καθημερινά για τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές μας καθώς και για τους ποδοσφαιριστές της β ομάδας που έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Α ομάδας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας είναι καλά στην υγεία τους με την ευχή όλων μας να επιστρέψουν υγιείς πίσω στις προπονήσεις της ομάδας μας το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλο τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου για τα μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης, μηνύματα που μας δίνουν την δύναμη να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτή την δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση.

Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ