Δυναμική απάντηση από τον αντιπρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, μέσω ανάρτησης του στο Facebook τοποθετείται για το «ναυάγιο» της υπόθεσης του Ιωάννη Κωστή και τους Ολυμπιακού Πειραιώς.

Αναλυτικά:

«Τον Ιούνιο του 2013 αναλαμβάνοντας τις τύχες του σωματείου μας μαζί με 13 άλλους ηρωικούς φίλους είχαμε ως στόχο την διάσωση του σωματείου και παράλληλα την οικονομική του εξυγίανση. Για να καταστούν εφικτοί οι στόχοι μας συγκρουστήκαμε με νοοτροπίες και κατεστημένα έχοντας ως γνώμονα το καλό του σωματείου μας και καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας. Σε αυτή την πορεία είδα και βίωσα την θυσία και την αυταπάρνηση όλων των μελών του Δ.Σ.

Νοιώθω ιδιαίτερα περήφανος που υπερασπίζομαι τα συμφέροντα αυτού που τάχθηκα μαζί με άλλους να υπηρετώ και ακόμα ποιό περήφανος για όλους όσους στερώντας αρκετά από αυτούς και τις οικογένειές τους υπηρέτησαν και υπηρετούν το σωματείο μας και δεν θα διστάσω να συγκρουστώ με όποιον αντιστρατεύεται τα συμφέροντα του. Υπόλογος είμαι στο Δ.Σ. του σωματείου και στα μέλη του και σε κανένα άλλο».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ