Δίνει συνέχεια σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο

Μετά το πετυχημένο ξεκίνημα της εκστρατείας από την ελεύθερη Αμμόχωστο...

Σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο θα συνεχιστεί η παγκύπρια εξόρμηση για προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας της Νέας Σαλαμίνας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

«Μετά το πετυχημένο ξεκίνημα της εκστρατείας μας από την ελεύθερη Αμμόχωστο κάνουμε πράξη την απόφαση μας να οργανώσουμε συναντήσεις σε όλη την ελεύθερη Κύπρο και να φτάσουμε δίπλα σε κάθε οπαδό και φίλο της ομάδας μας.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου συνεχίζουμε σε Λεμεσό και Λευκωσία και κλείνουμε τον κύκλο συναντήσεων μας στις 29 Ιουνίου στην Πάφο: Λεμεσός στο οίκημα της Αναγέννησης προσφύγων στις 19:00, Λευκωσία στο ξενοδοχείο Europa Plaza στις 19:30 και Πάφος στον Προμηθέα Μουττάλλου στις 19:00.

Καλούμε όλους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια έτσι ώστε να εισρεύσει χρήμα στα ταμεία και να μπορέσουμε σε μια νεκρή οικονομικά περίοδο να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.

Ενισχύοντας το σωματείο μας μέσω των εισιτηρίων διαρκείας βάζεις και εσύ το δικό σου λιθαράκι για να ζήσουμε και πάλι στιγμές χαράς και περηφάνιας βλέποντας την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί. Και μην ξεχνάς ποτέ πως “Εσύ κερδίζεις το παιχνίδι”».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ