aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν θέλουμε ενίσχυση»

«Δεν θέλουμε ενίσχυση»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με τον Στάικο Βεργέτη στον πάγκο της η Νέα Σαλαμίνα παρουσιάζει σταθερή ανοδική πορεία, προς ικανοποίηση της διοίκησης και του κόσμου της. Ο Ελλαδίτης τεχνικός κατάφερε στο διάστημα που έχει την ευθύνη της ομάδας να περάσει τα δικά του «θέλω», κερδίζοντας τους παίκτες με τη δουλειά του και στη Νέα Σαλαμίνα αναμένουν ακόμη καλύτερη τη συνέχεια.

Παράλληλα ο Βεργέτης αλλά και η διοίκηση πιστεύει στο υφιστάμενο ρόστερ και δεν υπάρχει πρόθεση για προσθαφαιρέσεις. «Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει μετεγγραφή. Πιστεύουμε, ως διοίκηση, στους ποδοσφαιριστές, όπως και ο προπονητής μας. Δεν θέλουμε ενίσχυση», είπε χαρακτηριστικά στο «Goal» ο πρόεδρος Πάρης Ανδρέου.

Οι ερυθρόλευκοι είναι της φιλοσοφίας ότι στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δύσκολα βρίσκεις κάτι καλό. «Ακόμη και να εξευρεθεί καλή περίπτωση πρέπει να πληρώσεις αδρά, κάτι που δεν είναι είμαστε σε θέση να κάνουμε», επισήμανε ο διοικητικός ηγέτης του προσφυγικού σωματείου.

«Όπως γνωρίζεται υπάρχει οικονομική στενότητα. Δεν μπορεί από τη μια να κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο να συνεισφέρει οικονομικά και από την άλλη να θέλουμε να λύσουμε συμβόλαια και να αποζημιώσουμε ποδοσφαιριστές», υπογράμμισε ο κ. Ανδρέου κατέληξε:

«Είναι γνωστό ότι τρέχουμε συνεχώς για οικονομικούς πόρους ώστε να βγάλουμε την τρέχουσα σεζόν. Με τις παλιές οφειλές έγιναν διακανονισμοί, πληρώνονται στην ώρα τους. Αυτό που καίει είναι οι τρέχουσες υποχρεώσεις, θέλουμε να είμαστε συνεπείς απέναντι στους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας. Μόνο έτσι θα μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις».

Στις τοποθετήσεις του προέδρου ήλθαν να δέσουν γάντι οι χθεσινές δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη στον Super ΣΠΟΡ FM. «Μετά από τρεις μήνες στην ομάδα έχω άποψη για το ρόστερ Προτιμώ να βελτιώσω όσο μπορώ τους ποδοσφαιριστές. Δεν πιστεύω πολύ στις μετεγγραφές του Ιανουαρίου», είπε ο τεχνικός των ερυθρολεύκων και πρόσθεσε: «Οι παίκτες που παίρνεις τον Ιανουάριο είναι αμφιβόλου ποιότητας, δεν ξέρεις πότε και πώς θα αφομοιώσουν τα στοιχεία που βάζουμε στην ομάδα. Είναι λίγο ρίσκο οι μετεγγραφές Ιανουαρίου, γι’ αυτό δεν τις κυνηγώ με ιδιαίτερο ζήλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ