«Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα η απόφαση του εφετείου»

Δηλώσεις στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» ήταν φιλοξενούμενος ο Δημήτρης Λάζος. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι της Κυριακής με την Αλκή (24/02, Αμμόχωστος) και τους λόγους τους οποίους οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε και στους μακροπρόθεσμους στόχους των ερυθρόλευκων.

Αρχικά τοποθετήθηκε για το θέμα Ουζόχο: «Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα το εφετείο, το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα της Κυριακής για δύο λόγους. Θα έχουμε τον κόσμο μας και θέλουμε να δώσουμε πανηγυρικό κλίμα, ποδοσφαιριστές και κόσμος να γίνουν ένα και να πανηγυρίσουμε μαζί την είσοδο μας στην εξάδα. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αν θέλουμε να πάμε πιο ψηλά στην βαθμολογία θα πρέπει να κερδίσουμε για να πάμε με την καλύτερη δυνατή καλύτερη θέση στα πλέι οφς».

Για τους επόμενους στόχους της ομάδας τόνισε: «Αξίζει να θυμήσουμε είναι ότι η προσπάθεια του διοικητικού συμβουλίου άρχισε από το 2013, είχαμε 5.5 εκατομμύριο χρέος και φτάσαμε ένα βήμα πριν το κλείσιμο. Από τη νέα χρονιά θα είμαστε πιο άνετοι, σημαίνει ότι είναι πλέον η κατάσταση διαχειρίσημη. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε τους υπολογισμούς μας και θα κρίνουμε αναλόγως των εσόδων. Δεν θα γίνουν τα λάθη του παρελθόντος, μας έχουν γίνει μάθημα και δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται. Θα ρίξουμε και το μπαλάκι στον κόσμο. Αν θέλει περισσότερο προϋπολογισμό θα πρέπει να προσφέρει περισσότερο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ