Θουκυδίδης: «Δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα. Δεν είμαστε κομπάρσοι…»

Έντονα ενοχλημένοι με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος είναι στη Νέα Σαλαμίνα. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Θουκής Θουκυδίδης, σε ραδιοφωνικές τοποθετήσεις (Super Sport FM 104,0) αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν όπως επίσης και στο ενδεχόμενο διαβάθμισης δύο ομάδων αντί τεσσάρων.

Αναλυτικά:  

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό: «Πρέπει να υποστούμε τα μέτρα, είναι μια κατάσταση την οποία ζούμε για πρώτη φορά, ελπίζουμε να βρεθεί ένας τρόπος σύντομα να λυθεί αυτό το πρόβλημα και να μπούμε στην κανονικότητα μας. Εμείς επηρεαστήκαμε σκληρά κι αυτό που μας ενοχλεί είναι ότι λίγοι το καταλαβαίνουν αυτό  και τι περάσαμε. Ο νέος προπονητής δουλεύει πολύ στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Το θέμα είναι να μπορέσει η ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο… Βλέπουμε και κάποιες παραδοξότητες φέτος με τη διαιτησία, με την ομάδα μας να έχει αδικηθεί… Δεν υπάρχει ομάδα που έχει κάνει τόσα πολλά τεστ όσο εμείς, υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει έξι τεστ. Είναι τεράστια τα έξοδα, χάνουμε και έσοδα από την μη προσέλευση του κόσμου και οι απώλειες αυτές θα συνεχιστούν».

Για το αν θα γίνει τηλεδιάσκεψη μεταξύ των προέδρων του σωματείου: «Η ΚΟΠ έχει δηλώσει την προθυμία της για να βοηθήσει οικονομικά τα σωματεία, αλλά πότε θα γίνει αυτό δεν το ξέρουμε. Αυτή είναι μια πρωτοβουλία του προέδρου της ΑΕΛ λόγω της πανδημίας οικονομικά προβλήματα και στις 4.00 θα γίνει αυτή η τηλεδιάσκεψη για συζήτηση των θεμάτων που προκύπτουν και θα ενημερωθεί σχετικά η ΚΟΠ».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να μην πάνε 4 αλλά 2 διαβάθμιση: «Θα τεθεί και ένα τέτοιο θέμα, αν νομίζει κάποιος ότι το πρωτάθλημα διεξάγεται επί ίσοις όροις εμείς δεν το δεχόμαστε. Πρέπει να γίνει ξανά ανακατανομή και στα τηλεοπτικά δικαιώματα, δεν δέχομαι η Νέα Σαλαμίνα να είναι κομπάρσος λόγω των λεφτών. Είναι δίκαιο αυτό;».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ