aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔέχεται απειλές ο Φαντάρος και τοποθετείται!

Δέχεται απειλές ο Φαντάρος και τοποθετείται!

Απειλές δέχεται ο βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ και εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην Ομοσπονδία, Γιώργος Φαντάρος, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στην πιο κάτω δημοσίευση που έκανε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Όπως αναφέρει, θα συνεχίσει να εκφράζει την άποψη του τεκμηριωμένα.

Αναλυτικά:

«Ο καθένας γράφει τη δική του ιστορία στο χώρο που ζει και δραστηριοποιείται. Ιδιαίτερα αν ο χώρος αυτός είναι, πέραν του προσωπικού του, και η μεγάλη οικογένεια του ποδόσφαιρου.

Εδώ και πολλά χρόνια είμαι ένας πιστός στρατιώτης του σωματείου μου, που βρίσκεται πολύ βαθειά μέσα στη καρδιά μου, της Νέας Σαλαμίνας, και προσπαθώ πάντοτε σε όποιο πόστο και αν βρίσκομαι να κρατώ τη σημαία και το όνομα του ψηλά. Το ίδιο κάνω και μέσα από τη δράση μου στην ΚΟΠ, εκεί που για πολλά χρόνια το σωματείο μου με τιμά, αναθέτοντας μου την εκπροσώπηση του στο Δ.Σ.

Επομένως πολύς κόσμος γνωρίζει και τον χαρακτήρα αλλά και την  προσφορά, όποια και να είναι αυτή, του Φαντάρου στο χώρο του κυπριακού ποδόσφαιρου.

Θέλω λοιπόν να πω σε αυτούς, που είτε με απειλές του τύπου “κλείστε του το στόμα”, είτε με ενέργειες  του τύπου “να απολογηθείς ” (για πράγματα που οι ίδιοι φαντάζονται οτι είπα ή έκανα) διαφορετικά θα  κινηθούν νομικά ενάντιο μου, είτε μέσα από τα τραγικά τηλεφωνήματα και τηλεφωνικά μηνύματα τους , ότι ο κόσμος ξέρει πολύ καλά και το ποιον και το χαρακτήρα μου. Δεν πρόκειται ποτέ να κλείσω το στόμα μου ούτε να φοβηθώ τις απειλές και τις αηδίες που εκστομίζει ο κάθε δειλός πίσω από την ανωνυμία ενός τηλεφωνήματος. Εγώ θα λέω πάντα με περίσσια τη γνώμη και την άποψη μου ,θα τεκμηριώνω και θα λέω αλήθειες όπως τις ξέρω έστω και αν δεν γίνομαι σε κάποιους αρεστός.

Το να διαφωνεί κάποιος, και κόσμια και τεκμηριωμένα να εκφράζει την διαφωνία του είναι ένα πράγμα και το να προσπαθεί με άλλους τρόπους να επιβάλλει τη δική του θέση, είναι κάτι άλλο. Εγώ προσωπικά λέω ότι, αν και ακόμα κάποιος εκλάβει οποιανδήποτε τοποθέτηση μου σαν προσπάθεια προσωπικής επίθεσης ή προσβολής, επαναλαμβάνω, κάτι που ποτέ δεν επιδίωξα, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να του απολογηθώ. Όσοι όμως νομίζουν ότι μπορούν να με φιμώσουν με αυτούς τους τρόπους κάνουν μεγάλο λάθος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ